If we don't end war, war will end us

Understanding my purpose

De står og ser på hinanden, – - tænker på det mareridt af en verden, de er landet i. . . . .dette er ikke et sted for dødelige, og ved Guderne, – - ikke engang præsten ønsker at være her, – - selv så meget tættere på hans Gud, synes troen at vakle.
Hvem kan være stærk, når han står på Den Uendelige Trappe?

Men Zagyg havde været meget klar for en gangs skyld, tænkte Kirilith for sig selv, mens han overvejede hvilken ?dør? de skulle vælge – - det startede med den lallende idiot og hans flyvende insekt, – - og nu skulle de ?bane vejen for dem, der søger hjertet?. ?Meget klar?. . . glem det, hvem prøvede han at narre. . . det var noget lallende sludder som altid, men på en eller anden måde endte det jo altid med at give mening. . . ved Zagyg!!!

Ved siden af ham stod de to krigere. . . . At kalde dem ?krigere? ville være at kalde en Plesiosaur et stort svømmende firben. . . . .
Der var ingen tvivl om at Ixigoth var en blanding af menneske og noget den menneskekvinde, der pressede ham ud, ikke ville have ønsket i sig. Dog var han menneskelig på sin egen måde

Gothaur derimod var overhovedet ikke menneskelig, – - han var en Kobold!! Men ikke en af de der små irriterende rotter, der boede i mørket, og skreg som et dyr lige inden man smadrede dem. . . . . nej Gothaur var lige så stor som et stort menneske. . . . hell. . . . han var få centimeter mindre end Ixigoth!!! Hvor Ixigoth tydeligvis var et resultat af noget, nogen havde gjort med vilje, var Gothaur noget som slet ikke var meningen, hvis man spurgte Kirilith!

Det bragte ham til Crulamin. . . . . en Fetchling, eller Kayal, som de kalder sig selv.
Det gav god mening. ?De små grå? var tit blevet brugt, når der skulle forhandles, – - og en plan shifter (om end lidt begrænset) var aldrig at foragte.
Han var en god caster, og lidt magi er aldrig at foragte, når man er langt væk hjemmefra. . . . . de fleste steder ville en Sorcerer som ham faktisk virke som den mest intimiderende, – - men her – - – her hvor man gik blandt rædslerne og selve jorden truer med at fortære såvel krop som sjæl, så han lille og ynkelig ud. . . . . det kunne blive en fordel. De store djævle kan let overse ham, der står og er lille. . . i hvert fald i starten.

To Warriors, en Sorcerer og ham selv, en Cleric of Zagyg, – på vej ind ad portalen som er begyndt at flimre truende foran dem, – - på vej til at bane vejen, – - en selvmordsmission med det ene formål at åbne døren, så andre kan træde ind ad den. Ved Zagyg, – han ønskede ikke at dø, – - men hvis det var formålet, – så skulle han tage så mange af de af universet forbandede svin med sig!!

Kirilith ser på Gothaur som tager et skridt frem, – - Gothaur går forrest.
Kirilith ser på Crulamin, som glider lydløst ind et halvt skridt bag ham på venstre side, – dækket af skjoldet.
Kirilith ser på Ixigoth, som smiler til ham, – - han danner bagtroppen igen.

Som med én lunge trækker de vejret og kan mærke hvordan de andre mentalt og fysisk forbereder sig på, hvad det end er, der måtte komme.
De træder gennem portalen. . . . .

Comments

Donkedde

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.